ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

14 жовтня, на свято Покрови Пречистої Богородиці, в нашій державі відзначається День українського козацтва та День Захисника України.

Цей день - одне з найбільших державних свят. Свято нескорених. Бо попри всі негаразди дух українського народу не вдається зламати жодному з ворогів.

Напередодні у читальній залі Наукової бібліотеки представлено розгорнуті книжкові виставки, які присвячені Дню українського козацтва та Дню захисника України. Відвідувачі мають змогу зазирнути до сторінок історії та згадати про звитягу предків, які своїми звершеннями здобували й відстоювали українську свободу та незалежність, а також ознайомитись з  героями  сьогодення – які нині боронять державу.

Працівники наукової бібліотеки від щирого серця вітають наших захисників Вітчизни зі святом, що увібрало в себе багаті і славні козацькі традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі впродовж всієї багатовікової української історії. В це світле свято бажаємо вам родинного щастя, сімейного затишку, козацького здоров’я, невичерпної енергії і миру!

 

Автор: Ралдугіна І. Д.