ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Бібліотечні уроки

11.10.19 р. співробітниками Наукової бібліотеки рамках ознайомлення зі спеціальністю «Вступ до фаху» проведено бібліотечний урок-екскурсію для студентів 1 курсу економічного факультету, спеціальності «Облік і оподаткування» (викладач к.е.н., доцент Круковська О.В.).

Студенти ознайомились зі складанням бібліографічного опису використаних джерел літератури при написанні контрольних, курсових, дипломних та магістерських робіт відповідно ДСТУ ГОСТ 7.1:2006, ДСТУ 8302:2016 та ін., з Електронним каталогом, базами даних та електронною бібліотекою, традиційними каталогами та картотеками.

До їх уваги була представлена бібліографічна видавнича продукція Наукової бібліотеки, яка сприяє швидкому і якісному підбору джерел для написання контрольних, курсових, дипломних та магістерських робіт: тематичні бібліографічні покажчики, списки літератури.

Також була проведена екскурсія по бібліотеці, яка допомогла студентам дізнатися як працює бібліотека, познайомилися з кожним її відділом: Абонемент, Читальна зала, Інформаційно-бібліографічний відділ та Відділ комплектування та наукової обробки літератури.

 

До уваги кураторів студентських груп! 

Наукова бібліотека запрошує до наших бібліотечних уроків, зробіть замовлення у читальній залі головного корпусу!

 

 

Автор: Ралдугіна І. Д.