ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Наукова бібліотека ХДАУ 29 листопада 2018 року взяла участь в обласному семінарі-тренінгу «Роль сучасної бібліотеки у формуванні медійної культури молоді»

Наукова бібліотека ХДАУ, з метою підвищення кваліфікаційного рівня, 29 листопада 2018 року взяла участь в обласному семінарі-тренінгу «Роль сучасної бібліотеки у формуванні медійної культури молоді», який було організовано Херсонською обласною бібліотекою для юнацтва ім. Б. А. Лавреньова для працівників юнацьких структурних підрозділів бібліотек Херсонської області, бібліотек ОТГ області, бібліотекарів вищих та професійно-технічних навчальних закладів міста.

Учасникам семінару були представлені сучасні інновації у сфері інформаційних технологій та медіа грамотності. Змістовною була доповідь заступника директора з інформаційних технологій Державної бібліотеки України для юнацтва (м.Київ) Т. О. Якушко на тему: «Інструментарій сучасного бібліотекаря: нетрадиційні рішення». Під час онлайн-спілкування «Нові медіа та нові технології в роботі з молодим користувачем» учасники семінару мали змогу дізнатися про роботу Тернопільської обласної бібліотеки для молоді (доповідач директор Тернопільської ОБМ Л. С. Гук). Учасники семінару також взяли участь в тренінгу «Персональна та суспільна медіагігієна», який провели бібліотекарі Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б. А. Лавреньова. Семінар став доброю нагодою для обміну досвідом між бібліотеками як Херсонщини, так і всієї України.

Автор: Озерицька І. М.