ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Вийшов з друку «Зведений каталог періодичних видань, передплачених сільськогосподарськими бібліотеками Херсонського територіального об’єднання на 2020 рік».

Каталог підготовлено Науковою бібліотекою ХДАУ на підставі представлених даних про передплату періодичних видань бібліотеками – учасницями зведеного каталогу.  

Зведений каталог періодичних видань,  передплачених сільськогосподарськими бібліотеками Херсонського територіального об’єднання на 2020 рік є інформаційним посібником для читачів, працівників бібліотек та установ міста й області, через Інтернет є доступним для широкого кола користувачів. 

Назви періодичних видань розміщено за алфавітом. На початку кожного розділу подано назви періодичних видань. Навпроти кожного періодичного видання проставлено номери бібліотек, що його передплачують. Видається з метою ефективного використання періодичних видань бібліотеками міста та області.через електронну доставку документів (ЕДД). Послуга є безкоштовною для зареєстрованих користувачів наукової бібліотеки ХДАУ та с.-г  бібліотек Херсонського територіального об’єднання (див. список бібліотек-учасниць каталогу). Для замовлення електронної копії статті з періодичного видання, яке є в списку каталогу, необхідно: заповнити на кожний документ бланк замовлення та надіслати його на електронну скриньку наукової бібліотеки.

 

Примітка. Нагадуємо, що таким чином користувач може замовити електронні копії частини документів для використання в особистих, навчальних чи дослідницьких цілях : статті з газет і журналів; окремі сторінки з книг; бібліографічні списки літератури та ін