ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Особливості роботи з науковою літературою англійською мовою в аспекті лексикографії

13 жовтня 2016 року в науковій бібліотеці Херсонського державного аграрного університету, з ініціативи кафедри іноземних мов (зав.кафедрою Лебідь О.М.), був проведений відкритий науково-методичний практикум для аспірантів та магістрів галузі наук «агрономія» з теми «Особливості роботи з науковою літературою англійською мовою в аспекті лексикографії».

З привітальним словом та побажаннями плідної роботи до аспірантів звернувся в.о. ректора ХДАУ професор Яремко Ю.І. Цікаво і змістовно для присутніх був проведений інформаційний огляд новітньої наукової літератури англійською мовою, підготовлений провідним бібліотекарем читальної зали головного корпусу

Воробець Л.П. (монографії, періодичні видання, тощо, представлені для огляду, отримані завдяки Міжнародному проекту «Книги для України» організованого Союзом наукових адвокатів США з ініціативи випускниці біолого-технологічного факультету, студентки нашого університету Евеліни Басенко).

Практичну частину заняття з аспірантами провела зав.кафедрою іноземних мов Лебідь Ольга Миколаївна. Успішний початок циклу таких занять буде продовжено протягом року.

 

Автор

Анічкіна Наталія Василівна – Директор Наукової бібліотеки ХДАУ