ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Проведення першого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт кафедрою економіки та фінансів

 

Згідно Наказу МОН № 1179 від 05.11.2021 р. «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2021/2022 н. р.» кафедрою економіки та фінансів було проведено перший тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт серед здобувачів вищої освіти спеціальностей 051 Економіка, 072 Фінанси, банківська справа та страхування та 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність.

Студенти представили наукові дослідження у таких напрямах: Економіка сільського господарства та АПК, Економіка та управління національним господарством, Економіка бізнесу, Фінансова безпека, Фінанси і кредит, Економіка, Підприємництво. Наукові роботи вирізнялися актуальністю тем, креативністю ідей, елементами наукової новизни та практичним значенням щодо активізації та розвитку економіки та бізнесу.

 За результатами першого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт конкурсна комісія спеціальностей прийняла рішення направити відібрані наукові роботи студентів (Ліштван О., Шерстюка В., Лізона Д., Зубік Д., Волобуєва С., Томницького І., Свістули А., Калякіної А. ) для участі у другому турі Конкурсу базових закладів вищої освіти.

 

 

 

 

 

Автори: Людмила БОЙКО, Алла КАРНАУШЕНКО (27.01.22)