ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Закінчили курс стажування викладачі ОДАУ

На базі ННЦ "Інститут післядипломної освіти та дорадництва" Херсонського державного аграрно-економічного університету з 23.11.2020 по 11.12.2020 року проходили курс підвищення кваліфікації 15 викладачів Одеського державного аграрного університету.

14 викладачів стажувалися на 3-х кафедрах біолого-технологічного факультету, а саме: на кафедрі технології виробництва продукції тваринництва, кафедрі ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В.П.Коваленка, кафедрі технології переробки та зберігання сільськогосподарської продукції.

Також ще один викладач проходив стажування на кафедрі водних біоресурсів та аквакультури рибного господарства та природокористування.

 

Під керівництвом Олени Ведмеденко, Наталії Пелих, Віктора Пелиха, Віктора Шевченка стажисти вдосконалили свої знання з відповідних дисциплін, перейняли досвід викладачів Херсонського державного аграрно-економічного університету, який будуть в подальшому використовувати у своїй науковій та викладацькій діяльності. 

По закінченню навчання науково-педагогічні працівники Одеського державного аграрного університету  отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації від ННЦ "Інститут післядипломної освіти та дорадництва" ХДАЕУ.

Автор - Власенко В.І. (24.12.2020)