ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Навчально-науковий центр "Інститут післядипломної освіти та дорадництва" Херсонського державного аграрно-економічного університету проводить курси з підвищення кваліфікації

Навчально-науковий центр "Інститут післядипломної освіти та дорадництва" Херсонського державного аграрно-економічного університету постійно проводить курси з підвищення кваліфікації для викладачів вищих навчальних закладів України, методистів, лаборантів, бібліотекарів та інших педагогічних та науково-педагогічних працівників.

Так, нещодавно, на кафедрі обліку та оподаткування економічного факультету під керівництвом кандидатки економічних наук, в.о. завідувача кафедри Світлани Валентинівни Скрипник закінчили дистанційний курс підвищення кваліфікації 7 науково-педагогічних працівників Полтавської державної аграрної академії.

 

Лега Ольга Василівна, Ліпський Роман Вікторович, Мац Тетяна Павлівна, Пилипенко Катерина Анатоліївна, Прийдак Тетяна Борисівна, Тютюнник Світлана Василівна та Яловега Людмила Василівна відвідували лекційні і практичні заняття викладачів кафедри обліку і оподаткування, вивчали організацію студентоцентрованого навчання.

 

Провели аналіз та систематизацію отриманих відомостей стосовно досвіду економічного факультету.

 

Також стажисти розробили і провели для викладачів кафедри обліку і оподаткування проблемну лекцію на тему: "Компетенція і компетентність: виклик сучасності чи тренд сезону?"

Автор – Власенко В.І. (23.11.2020)