ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Унікальна можливість проходження міжнародного стажування за кордоном

ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» пропонує здобувачам вищої освіти унікальну можливість проходження міжнародного стажування за кордоном.

Стажування підвищує рейтинг здобувачів вищої освіти при подальшому працевлаштуванні, з огляду на отриманий досвід роботи. Міжнародні стажування - це не тільки можливість отримання практичних знань і навичок у сфері агробізнесу, а також удосконалення знання мови, пізнання звичаїв і культури країн - місць стажування, отримання незабутніх вражень.

Після закінчення стажування всі здобувачі вищої освіти отримують сертифікати і резюме від фірми, де вони проходили стажування. В Україні дуже цінується закордонний досвід роботи, а міжнародні сертифікати дозволяють розраховувати на великі шанси при прийомі на роботу в порівнянні з іншими претендентами.

Стажування проводяться протягом трьох-шести-дванадцяти місяців, в залежності від країни перебування.

Стажування відбувається на підставі укладених Меморандумів про співробітництво між ДВНЗ «ХДАУ» та іноземними партнерами - як навчальними закладами, так і безпосередньо підприємствами - базами стажування.

Основні напрямки проходження стажування: Німеччина, Данія, Туреччина, Польша, США, Швейцарія, Австралія. Список країн постійно розширюється і доповнюється новими партнерами.

Якщо ви амбітна, працьовита, впевнена в собі і своїх можливостях особистість - не пропустіть свій шанс і скористайтеся можливістю пройти стажування за кордоном.

Звертатись: Юлія Володимирівна писати на номер-вайбер 0508471667 або електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.