Index of /files/photo/btf/pzsgp/robprog/bak

[ICO]NameLast modifiedSizeDescription

[PARENTDIR]Parent Directory  -  
[   ]204_ТПТз комбінованим складом сировини.pdf2020-03-03 13:53 173K 
[   ]204 - Технологія продуктів забою.pdf2020-03-03 13:53 188K 
[   ]204-Технологія м'яса і м'ясних продуктів.pdf2020-06-15 08:40 389K 
[   ]204 - Технологія виробництва рослиних кормів.pdf2020-03-03 13:53 148K 
[   ]204 -ТЕХНОЛОГІЯ ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА (ТППТ).pdf2020-06-15 08:40 396K 
[   ]204- ТЕХНОЛОГІЯ ПЕРЕРОБКИ МОЛОКА(ТПМ).pdf2020-03-03 13:53 170K 
[   ]204 -ТЕХНОЛОГІЯ ЕКСПЛУАТАЦІЇ ТВАРИННИЦЬКИХ КОМПЛЕКСІВ ТА ЕНЕРГЕТИЧНОЇ БАЗИ (ТЕТКтаЕБ).pdf2020-03-03 13:53 165K 
[   ]204 - ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ЦЕХІВ ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА (ТОЦППТ).pdf2020-03-03 13:53 197K 
[   ]204 -ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ВИРОБНИЧИХ ПРОЦЕСІВ У ТВАРИННИЦТВІ ТА ПЕРЕРОБНІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ (ТОВПУТПП).pdf2020-03-03 13:53 177K 
[   ]204 - ТЕПЛОТЕХНІКА (ТЕПЛОТЕХ).pdf2020-06-15 08:40 388K 
[   ]204 - Стандартизація продукції тваринництва 2019-2020.pdf2020-06-15 08:40 340K 
[   ]204 - Основи САПР процесів виробництва і переробки продукції тваринництва (ОСАПРПВППТ).pdf2020-06-15 08:40 354K 
[   ]204-МОЛОКО І МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ(МіМП).pdf2020-06-15 08:40 425K 
[   ]181 - Технологія м'яса, м'ясопродуктів та риби.pdf2020-06-15 08:40 582K 
[   ]181 - ТЕХНОЛОГІЯ ЦУКРОВОГО ВИРОБНИЦТВА (ТЦВ).pdf2020-03-03 13:53 175K 
[   ]181 - ТЕХНОЛОГІЯ ХЛІБА, МАКАРОННИХ, КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ТА ХАРЧОКОНЦЕНТРАТІВ.pdf2020-03-03 13:53 144K 
[   ]181-ТЕХНОЛОГІЯ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ(ТМіМП).pdf2020-03-03 13:53 154K 
[   ]181 - ТЕХНОЛОГІЯ КОНСЕРВУВАННЯ ПЛОДІВ І ОВОЧІВ.pdf2020-03-03 13:53 148K 
[   ]181 - ТЕХНОЛОГІЯ ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА (ТЗтаПЗ).pdf2020-03-03 13:53 214K 
[   ]181- СТАНДАРТИЗАЦІЯ,МЕТРОЛОГІЯ,СЕРТИФІКАЦІЯ І УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ(СМСІУЯ).pdf2020-03-03 13:53 164K 
[   ]076 -СТАНДАРТИЗАЦІЯ ТА СЕРТИФІКАЦІЯ (СтаС).pdf2020-03-03 13:53 165K 

Apache/2.4.52 (Ubuntu) Server at ksau.kherson.ua Port 80