Index of /files/photo/IXB/181/Магістр/2020-2021

[ICO]NameLast modifiedSizeDescription

[PARENTDIR]Parent Directory  -  
[   ]181 - Мікроструктурний аналіз.pdf2020-10-13 12:33 357K 
[   ]181 - Аналіз ризиків у харчових продуктах і кормах.pdf2020-10-13 12:32 371K 
[   ]181 - Дослідницький практикум.pdf2020-10-13 12:33 394K 
[   ]181 - Інноваційні інгредієнти харчових продуктів.pdf2020-10-05 09:49 481K 
[   ]181 - Експертиза харчових продуктів.pdf2020-10-13 12:33 507K 
[   ]181 - Інжирінг харчових технологій.pdf2020-10-05 09:49 509K 
[   ]181 - Ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості.pdf2020-10-13 12:34 535K 
[   ]СИЛАБУС 181 - Іноваційні інгредієнти харчових продуктів.pdf2020-10-13 12:40 570K 
[   ]181 - Основи інспектування харчових продуктів.pdf2020-10-13 12:33 601K 
[   ]181 - Технологія біологічно-активних речовин.pdf2020-10-13 12:34 613K 
[   ]181 - Сучасні технології зберігання харчових продуктів.pdf2020-10-05 09:49 615K 
[   ]181 - Сучасні методи наукових досліджень.pdf2020-10-13 12:34 618K 
[   ]181 - Оптимізація технологічних процесів.pdf2020-10-13 12:33 651K 
[   ]СИЛАБУС 181 - Іноваційні технології харчових виробництв.pdf2020-10-13 12:40 653K 
[   ]СИЛАБУС 181 - Актуальні проблеми галузі.pdf2020-10-13 12:40 668K 
[   ]181 - Наукові основи безвідходних технологій.pdf2020-10-05 09:49 710K 
[   ]181 - Технологія спеціальни харчових продуктів.pdf2020-10-05 09:49 722K 
[   ]СИЛАБУС 181 - Технологія продуктів функціонального призначенння.pdf2020-10-15 07:54 735K 
[   ]181 - Технологія продуктів функціонального призначення.pdf2020-10-05 09:49 802K 
[   ]181 - Оздоровче харчування.pdf2020-10-05 09:49 829K 
[   ]181 - Актуальні проблеми галузі.pdf2020-10-05 09:49 840K 
[   ]181 - Інноваційні технології харчових виробництв.pdf2020-10-05 09:49 1.0M 

Apache/2.4.52 (Ubuntu) Server at ksau.kherson.ua Port 80