| Name | Last modified | Size | Description | |
|---|---|---|---|---|
| Parent Directory | - | |||
| АНОТАЦIЯ Експертиза харчових продуктів.pdf | 2020-10-07 12:18 | 297K | ||
| АНОТАЦІЯ Інжинирінг харчових технологій.pdf | 2020-10-07 12:18 | 302K | ||
| АНОТАЦIЯ Сучасні технології зберігання харчових продуктів.pdf | 2020-10-07 12:18 | 306K | ||
| АНОТАЦІЯ Ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості.pdf | 2020-10-07 12:18 | 309K | ||
| АНОТАЦІЯ Технологія біологічно-активних речовин.pdf | 2020-10-07 12:18 | 310K | ||
| АНОТАЦІЯ Наукові основи безвідходгих технологій.pdf | 2020-10-07 12:18 | 311K | ||
| АНОТАЦIЯ Оптимiзацiя технологічних процесів.pdf | 2020-10-07 12:18 | 314K | ||
| АНОТАЦІЯ Оздоровче харчування.pdf | 2020-10-07 12:18 | 319K | ||
| АНОТАЦІЯ Технологія продуктів функціонального призначення.pdf | 2020-10-07 12:18 | 326K | ||
| АНОТАЦІЯ Технологія спеціальних харчових продуктів.pdf | 2020-10-08 06:57 | 449K | ||