Name | Last modified | Size | Description | |
---|---|---|---|---|
Parent Directory | - | |||
наукво-дослідна_робота_студента.pdf | 2022-06-30 20:10 | 183K | ||
основи_переробки_сільськогосподарської_продукції_для_харчової_галузі__.pdf | 2022-06-30 20:10 | 155K | ||
нутриціологія.pdf | 2022-06-30 20:10 | 143K | ||
ресурсо-та_енергозберігаючі_технології_переробки_сільськогосподарчої_продукції_.pdf | 2022-06-30 20:10 | 155K | ||
основи_раціонального__харчування.pdf | 2022-06-30 20:10 | 144K | ||
гастрономія_на_харчових_підприємствах.pdf | 2022-06-30 20:10 | 162K | ||
гігієна_харчування.pdf | 2022-06-30 20:10 | 144K | ||
харчові_добавки_.pdf | 2022-06-30 20:10 | 156K | ||
загальна_технологія_оздоровчих_харчових_продуктів_.pdf | 2022-06-30 20:10 | 159K | ||
кулінарознавство_.pdf | 2022-06-30 20:10 | 156K | ||
організація_харчування_на_підприємствах_туристичної_індустрії.pdf | 2022-06-30 20:10 | 145K | ||
програмне_управління_технологіями_виробничих_процесів_в_переробній_та_харчовій_промисловості__.pdf | 2022-06-30 20:10 | 156K | ||