![]() | Name | Last modified | Size | Description |
---|---|---|---|---|
![]() | Parent Directory | - | ||
![]() | високомолек.речовини_харчов.прод.з_основ.фізич.та_колоїд.хіміїї.pdf | 2022-06-30 20:10 | 148K | |
![]() | мiкробіологія_м'яса_і_м'ясних_продуктів.pdf | 2022-06-30 20:10 | 145K | |
![]() | мiкробіологія_м'ясопреробної_галузi.pdf | 2022-06-30 20:10 | 144K | |
![]() | основи_біобезпеки,_біологічної_та_екологічної_етики.pdf | 2022-06-30 20:10 | 184K | |
![]() | промислова_екологія_харч.підприємств.pdf | 2022-06-30 20:10 | 186K | |
![]() | ресурсозбереження_харчової_галузі.pdf | 2022-06-30 20:10 | 185K | |
![]() | фізична_і_колоїдна_хімія.pdf | 2022-06-30 20:10 | 146K | |
![]() | харчова_мікробіологія.pdf | 2022-06-30 20:10 | 143K | |
![]() | хімічний_склад_харчових_продуктів_з_основами_фізичної_та_колоїдної_хімії.pdf | 2022-06-30 20:10 | 147K | |